Logo Design

Et godt logo er en vigtig brik for din virksomheds overordnede genkendelighed, og udtryk – Et logo er ikke livsvigtigt, og måske heller ikke det første sted du skal starte, men er du nået til et punkt hvor du er klar til at brande dig selv, eller ønsker du at alt skal stå knivskarpt inden du åbner op over for dit publikum; så er det nu du skal begynde at tænke over dit logo.

Måske har du allerede selv en god idé, en tegning, farvevalg eller noget andet du har gjort dig tanker om. Det kan også være du er helt blank på hvordan dit logo skal se ud, men du ved bare at det er nu du skal bruge det. Uanset hvad, så kan jeg hjælpe dig videre.

Jeg sidder klar til, i fællesskab med dig, at få skabt din virksomheds perfekte logo, og ikke nok med det, så sætter jeg også et professionelt visitkort op til dig, som du altid kan få printet hos dit lokale trykcenter (det kan jeg også hjælpe dig med hvis det er nødvendigt)

Skal vi komme i gang?

-Nicole P. Kjærgaard
Grafisk Designer og Look & Feel Ekspert

Priser

Standard Logo & Visitkort
1.497 kr + moms

Få designet dit helt eget personlige logo, du føler resonerer bedst med din virksomhed. Vi starter med at tage en god snak om hvad din virksomhed står for og derefter snakker vi lidt om hvordan din vision er for logoet.

Når samtalen er overstået laver vi 2-3 logoer og du vælger herefter hvilket af dem vi skal arbejde videre med (hvis det er nødvendigt), efter 1-2 revisioner og lidt justeringer laver vi logoet færdigt og du får det i høj kvalitet i storformat og et almindeligt til brug på hjemmeside og til trykt materiale (med og uden baggrund).

Og så laver vi også lige et visitkort design du kan aflevere hos din lokale trykker, sådan så du er helt klar hvis det behov opstår.

Skulle du efterfølgende have brug for mere grafisk hjælpe til tryksager, plakater, opsætning af hjemmeside, facebook banner, osv. så kender vi allerede dig og din virksomhed og er klar til at hjælpe dig.

Standard Logo & Visitkort + Coaching time
1.997 kr + moms

Sidder du med en god idé, men er ikke helt sikker på hvordan den skal føres ud i livet, eller er du startet men føler ikke du flytter dig fremad - så er det her den perfekte pakke til dig.

Du får først og fremmest en coaching time med Nicole selv, en time hvor I brainstormer, du kan stille spørgsmål og Nicole kan guide dig igennem processen når det kommer til at få din idé til at blive til en succes.

I timen kan du få afklaret ting som, farve, skrifttype, look & feel, salgs-kanaler, sociale medier, YouTube og hvor du skal lægge din energi for at få flest mulige besøgende på din hjemmeside eller kunder i din forretning.

Derudover får du selvfølgelig designet dit logo og dit visitkort som du gør ved kun at vælge Standard Logo & Visitkort muligheden. Du sparer 200 kroner (coaching koster normalt 697 kr.).

Eksempler på Logo Desigs fra Nicole

Skal Nicole hjælpe dig videre med din virksomheds Look & Feel?
Så skriv en mail til nicole@jenico.dk, så vender vi hurtigt tilbage.